Saturday, 11 June 2011

07/06/2011- SELASA...

first...nak ucap ma kasih banyak-banyak
kat dia…
walaupun dia jauh kat negara matahari terbit...
dia ttp ingat kat aq..
ectually, hadiah nie dia nak wat aq surprise…
sptutnya coklat nie kat tngn aq time aq smpi je kat airport tawau..
p xmenjadi coz tu semua salah aq…hihihih.
Ermm xyahla nak crta knpa xmnjadi..
P yg pntg tu mang slh aq….
Second…aq nak ucap ma kasih gak ngn orang tengah yang sudi jadi
Posmen tuk dia…
Dia lah nie yang banyak aq susahkan…
Maaf sangat-sangat..
Setelah seminggu aq kat kampung halaman
Brulah aq dapat coklat dri posmen dia..
Sebenarnya kawn aq jgkla…
Thanks friend…
Cukup gembira di hati ini bila menerima
Pemberian dari dia…
Aq xmyangka dia akn wat mcm nie…
Romantik jugak buah hati aq nie..
Terima kasih banyak-banyak
Lain orang lain cara dia memikat wanita idaman hati..

Entry ke-12 Coklat..

2 comments: