Saturday, 15 October 2011

Selamat Ulang Tahun…

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi..
Ku diberikan peluang lagi untuk bernafas dibumi  ini..
Ku sujud syukur kerana  umurku bertambah..huhuh..
Nmpknya aq dah mkin tua??...tua ke aq???...rasanya x…perasan plak aq nie…
ma ksi buat kluarga yg jauh di mata dkt di hati ngn ..love u so much...
Menantikan hari lahir bg stiap insan di dunia ini adalah satu perkara yang sgt2 dinantikan..
Tipu sgtlah lau korang tak ternanti2kn detik ulang tahun untuk dri sendiri…
15/10/198_....hehehehe..pndai2 korang lah nak teka..heheheh..

kek cinta...

Pertama  aq nak ucapkan kepada arwah mak…terima kasih sgt2..mmuahhh tanda syg aq untuk mak..nak ucap terima kasih kerana melahirkanku dan terima kasi kerana sudi menumpangkn diri ini dlm rahim yang kukuh untuk anak mak sblum lahir ke dunia ini selama 9bln 10 hri..…makkkkkkkkk halalkan mkan minum anak mak yg tak nakal lg nie, pastu ampunkan segala dosa anak mak nie yang slalu mnyakitkan hati mak.….makkk  anak mak rindu huhhhh sebaknya menulis semua nie..terima kasih gak kerana mendidik anak mak sampai ke tahap ini..mak mak mak mak nak peluk mak bole???...rindu ngn mak..…ku titipkan kasih dan doa buat mu mak….rindu sgt2 ngn mak..doa untuk mak sentiasa mengiringi mak….lau ada mak nie cnfrm mak lah org pertama yg akan wish..bkan stkt tu blm tarikh lahir g mak dah  akan kata bulan nie anak mak lahirkan…heheh..seronoknya…pas tu mak akan kata mau apa tuk hari lahir nie??...slalu mak akn ckp mau smbut ka @ mcm mna…lau di umah mak akn wat knduri ksyukuran sikit..heheh..maklumlah anak mak..p bila jauh mcm nie ingat g tahun lepas hr terakhir mak smbut hr lahir untuk ku wlpun berjauhan mak krimkan aq duit tuk smbut..mak kata kena abskn duit tu untuk smbut bufday ku ngn kwan2…huhhh sebak rsa hati time tu..teringt g mak kata time tu kin nie yg terakhir mak hadiahkn mcm tu ngn anak mak nie t tahun depan minta ngn akak ya..smbil mak ketwa..time tu aq dah mntiskn air mata mendengar apa yg mak ktakn pdaku.…YA ALLAH KERINDUAN KU PADA MAK CUKUP MENDALAM..HUhhhh.. rindu ngn kehangatan kasih dr seorang ibu, rindu bila mak mencium dahi ini stiap pgi dan memeluk ku dengan ucapan selamat pgi anak mak mak syg anak mak nie..ya ALLAH tempatkanlah arwah ditempat orang yg beriman dan beramal soleh dan jauhkanlah arwah dr azab api neraka…amin..

Kedua  nak ucap terima kasi ngn insan yang tersyang..YA ALLAH begitu berat dugaan yang engkau berikan ini..namun ku pasrahkan segalanya untuk MU ya ALLAH..sebenarnya dah lama dia ucapkan selamat hari lahir untuk diri ini..Dia lah pengarang jantung hati dialah penghibur hati dialah segalanya disamping keluarga yag tercinta..ucapan hari lahir dialah org pertama berikan untuk ku nak tau bila g dia ucapkan hari lahir nie  4blan yang lalu..mesti korang xcayakn..heheh..dia lah org prtama mendoakn diri ini..heheh..teringat akan doanya untuk ku…seronok dapat doa tu..mudah2an semua akn termakbul…ya ALLAH ku mohon padamu berikanlah sinar kebahagiaan yang sentiasa meliputi diriku ini…terima kasih my husband heheh persn plak coz wish awal2 untuk diri ini..sedihnya…sebaknya..sakitnya..semua bercampur  yg kursakan ketika ini…terima kasih dengan pemberian towel yang terukir  nm diri ini dan dirinya dan patung yg so sweet..heheh..ma kasi sgt kat insan yang sentiasa berada di hati…abg cukup bermakna untuk sue...sue sayang abg...hehehehe..moga abg berada dalam redha ILAHI dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yg beriman dan beramal soleh..sebaknya…ngis dah aq..

Ketiga  nak ucapkn terima kasi buat shabt2 ku yg wish aq…terima kasi sgt2 ngn doa yang kmu berikan kepda ku…mudah2an doa itu akan termakbul dengan izinnya..siap aq ngis g ngn wish yang korang bg kat aq…sebak rasanya..tq buat my besfren lin, epang, eun, ryn, my rumate, tasya, lieq, tuhek. Pastu untuk kak izan, kak mashie n kak humaira  yg slalu bgduh ngn aq..tq zan…heheheh..terima kasih dengan doa kmu semua…aq pun nak  ucap gak ngn kmu seperti yg kmu ucap untuk aq…heheh..sayang korang smua..tq very muchhhhhh...

from kak humaira - tq kak humaira

syukur alhmdulillah ngn apa yang ku miliki selama ini..ya ALLAH KU HAMPARKAN SEGALANYA PADAMU...KU BERSYUKUR KEPADAMU YA ALLAH MEMBERI NIKMAT YANG TAK TERBANDING UNTUK KU YA ALLAH....

1 comment:

  1. dia pernah tanya aku befday ko bila..huhu
    dia tanya aku apa ko suka...slain kuning n jam..
    mesti ko rindu dia kan, rieq...sbar jak lar ati

    ReplyDelete