Monday, 26 September 2011

UP DATE....:)

Rsanya  dah dekat 3weeks aq n kwan yg d bumi sintok nie..huhuh
Ceh persn plak stdy kat luar negara..hihihi…
Dgn title senior dah, d smstr petama dlm thun ke-3..
Xsedr dah dkt 3thun aq n kwan yg len d bumi sintok nie..huhuh..
Lama rsanya xberblogging nie..maklumlah busy n mood utk berblogging mghilang..
Entah n xtau hilang kat mna..p bila terlihat satu peristiwa petg td trus trdetik nak up date bloq..
Heheheh…korang  rsa apa pristiwa tu???...
Korang rs aq hepy tak…???ko rasa aq bahagia tak??..korang rsa aq seronok tak???..
Mesti korang xtau kan..apa aq nie..bikin pening korang je bca entry nie..
Maklumlah lama xupdate bloq..nie la pdahnya..huhu
Hidup kita nie penuh ngn warna warni...btul kan???..mcm belon kat atas nie penuh ngn warna..
Entry kali saja nak cite2 ngn korang lama dah xkongsi apa2 kat korang kan..
Rsnya dkat sbulan gakla aq diamkan diri nie.
Dlm  tempoh nie la byk sgt yg berlaku kat hdup aq nie..
Macm rsa sebuah mimpi je..btul xtipu..kin lau wat novel msti best seller..huhu
Persn plak aq nie…tapi itula yg aq dapt rsakan skrg nie..
skrg aq tgh busy ngn khdupan sbgi mahasiswa g...heheh..busy ke aq???..hahaha..busy la sgt..
p rsa smkin senior mkin byk bebanan yg di rsa..nie blum sem last g...
xsbr rasanya bgelar stdnt sem last..heheheh
pening, serabut, sakit kepala smua pyakit ada bila aq kat snie..
skit coz fkir ngn segala aktvt nie..busy tul..cehhhh busy la sgt...
P apa2 pun kena gak trskan apa yg aq dah aq mulakan…
Aq ada amanah n taggungjwab yg perlu aq wat..
So kena focus ngn stdy n sentiasa berdoa agar aq sntiasa berada di jalanNYA..
Korang doakan k, kejayaan aq nie..Untuk bergelar seorang  graduan yg 
akan menamatkan pengajian xlama g..
pas tu byk yg kena aq wat..hehe..cukup aq menantikan sisa pengajian ku nie sthun g...
Trsimpan sesuatu yg ckup bermakna dlm hidup ketika ini dan aq harap untuk selamanya..
Harap2 impian aq smua akan terlaksana…amin..korang doakan k...



1 comment:

  1. amin....kuatkan semngat ea sue,moga hepi slalu,masa first time baca entry ni tasha xthu lg citer sebenar....

    ReplyDelete