Wednesday, 10 August 2011

AKU DAN SEORANG DOKTOR (PART3)

                Peringatan sekali lagi lau nak baca part nie kena baca part 1&2. Nampaknya aq ada mood lagi tuk menulis cerita aku dan seorang doktor. Lama aq mendiamkan diri dalam menulis cerita nie. Busy sikit. Dalam part nie aq just nak cerita tentang SOMETHING HAPPEND  yg aq ceritakan di part 1 sikit je pun cerita tu. Pas tu nak cerita serba sedikit tentang dirinya walaupun aq xpena nak jumpa secara realiti lagi.
              
              Something happened tu sebenarnya tanpa aq duka dan pcaya rasanya time tu aq dalam mimpi yag sangat menakutkan. Apa tak nya..dia meluahkan perasaannya yang dia suka ngn aq sedangkan aq ngn dia xpena jumpa pun. Biar btul doktor nie…pelik rasanya macam jumpa doktor yang kurang waras plak. Lagi pun aq sedar diri aq sapa dia sapa. Tapi bukan itu masalahnya..masalahnya dia meluahkan perasaannya dengan aq sedangkan aq tak kenal lagi dia sapa dan dia tak kenal lagi aq sapa.. Pas tu apa yg jadi aq rasa takut. Dan aq mendiamkan diri..takut dowhhh..xpena dlm hidup aq orang terlalu direct menyatakan suka dan cinta dengan begitu.
                
            Time tu gak dia buat pengakuan dia mang dah lama dah tgok aq kat fb kawan aq.kwan yg bg aq kenal dgn doktor nie. Pelik aq rasa mcam xcaya dengan sekadar gambar dia terus jatuh hati dengan aq. Doktor2 mang dah sikit xwaras kot doktor nie..hahahha..maaf doktor..sekadar bergurau..nie la yang something happened tu..xla hebat sangat kan.. tapi serius aq suka cara dia berterus terang ngn aq.
                
               Nak tau ke nama doktor tu.. Aq suka nama dia. Lau aq ada rezki kwin aq nak nama anak  lelaki aq seiras2 nama dia.berangan sekejap....hehhehe..MOHD ADAM HARITH BIN MOHD ADAM HARIS. Nama dia cukup menggambarkan keperibadiannya..Anak tunggal…Dia cukup bersopan dengan wanita. Cara dia berinteraksi dengan orang lain pun cukup baik. Maklumlah sorang doktor plak..Kata kwan aq yg bg kenal nie..dia kata didikan arwah mak n abah dia cukup menjadi. Dari segi agama dia mang alhmdulillah..syukur gak aq kenal doktor nie lau g2..hihihi..
               
            Time dia kat jepun tu, interaksi antara kami pun berkurang..coz dia pun busy dan aq pun busy gak. Jadi kadang-kadang aq balas mesej dia kat fb pun lambat dan dia pun macam tu. Sampailah satu saat nak tau apa jadi  aq menerima borang yang dia hantar untuk menjadi pasangannya. Rasanya lama gak dia tunggu aq baru aq terima. Maaflah doktor lambat menerima borang doktor. Doktor pun faham kan time tu aq baru gak kehilangan jadi macam rasa trauma g..heheh..byk la sebb napa aq lmbt mnenerim borangnya..heheh..aq rasa dialah insan yang seronok time tu..maklumlah dah lma dia menunggu jwpn dr aq kan..heheh..
               
             Sekarang nie aq cukup seronok dan bahagia dengan dia. Macam dia kata kat blog dia macam mnum air gula je manis sangat-sangat. Sampai sini dulu cerita aq dan seorang doktor. Dan sekarang korang dah tau la apa maksud disebalik cerita aq dan seorang doktor. Doakan aq ngan dia hrap sampai mnuju ke jinjang pelamin..Amin..Nantikan entry yang seterusnya apa yang terjadi setelah aq menerimanya..Adakah manis sahaja yang terasa ataupun dugaan yang aq dan doktor terima cukup menduga diri masing2 …NANTIKANNN…
               

No comments:

Post a Comment